Вера Маринова ще представи в Благоевград книгата си „Обръчите на Венера“

На 23 ноември, от 17:30 часа, в зала „22 септември“ в Благоевград, спортната журналистка и бивша състезателка по художествена гимнастика Вера Маринова ще представи книгата си “Обръчите на Венера”, посветена на историята на този спорт в България.

“Библия на българската художествена гимнастика“ – така я определя Илиана Раева, а Вера Маринова – „освен гласът на художествената гимнастика в България, вече можем да наречем и летописец на този красив спорт“.

При представянето на книгата ще бъде излъчен и 15-минутен филм с емоционални кадри от звездните моменти в 70-годишната история на художествената гимнастика в България.

Казват за книгата още, че е “Пътеводител” или “Наръчник за шампиони”.  Тя е създадена по инициатива на Българската федерация по художествена гимнастика.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

South West Festival превърна Благоевград в столица на балканската музика

Благоевград се превърна в столица на балканската музика по време на тазгодишното издание на South …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com