„Аз и ти – заедно в сбъднатите мечти“ – концертът, който обедини деца от детските градини, ученици и студенти на сцената на зала „Пейо Яворов“

Възпитаници на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, ученици от Национална хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ и студенти от Факултет по изкуствата към Югозападен университет „Неофит Рилски“ изнесоха съвместен концерт в Деня на християнското семейство.
Обединени под мотото „Аз и ти – заедно в сбъднатите мечти“, творци от различна възраст поднесоха емоционална музикално-танцова програма пред многобройната публика в зала „Пейо Яворов в Благоевград“.
По време на концерта кметът Илко Стоянов връчи и грамоти на участниците, чрез техните ръководители, с благодарност за градивното междуинституционално сътрудничество в учебно-възпитателната и творческа дейност.
„Аз наистина разчитам на Вас, децата и младежите на Благоевград, и на цялата тази енергия, която имате и ни предавате. Искам да благодаря и всички хора, които имат своя принос за красивите изпълнения, на които сме свидетели в рамките на този концерт, а и във всички творчески прояви, на които ставаме свидетели, благодарение на неуморния труд и безспорен талант. Продължавайте да вървите все така напред“, каза в част от приветствието си кметът на Благоевград Илко Стоянов.
Изявите в концерта, който продължи близо два часа, многократно предизвикаха бурните аплодисменти на публиката.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Обновена сценa за 100 години Читалище – гр. Симитли

Народно читалище „Св. Климент Охридски – 1922″ – град Симитли, ще отбележи тържествено стогодишнината от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *