Лидерът на ГЕРБ-Белица е обвинен от горски служител в нападение

Във връзка с постъпил рапорт от горски служител с инициали А.Б. е установено, че на 17.11.2022г. около 16:30 часа, при изпълнение на служебните си задължения в село Падеш, е бил нападнат и ударен. Инцидентът става в момент, в който горският служител е разтоварвал дърва на местен жител. По това време с висока скорост покрай него минава автомобил мерцедес.

По данни на горския служител, шофьорът на автомобила, с инициали И.С. подминава мястото, после спира, връща се и излиза от автомобила. Нанася удар в лицето на горския служител, при което той пада и се наранява допълнително. За случая е уведомена ОД МВР Благоевград. Взети са писмени показания и от двамата участници в инцидента.

Горският служител е представил медицинско свидетелство за нанесените му телесни повреди. Ръководството на ТП ДГС Благоевград е изпратило писмо до Районна прокуратура с молба за образуване на досъдебно производство за посегателство срещу служителя на Стопанството при изпълнение на служебните му задължения.

Ръководството на ЮЗДП осъжда остро подобен род агресия и ще настоява за установяване на причините, които са довели до нея.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ на двамата полицейски служители, обвинени за вземане на подкуп

Състав на Окръжен съд-Благоевград прецени, че от събраните до момента доказателства може да се направи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com