Безразсъдно! Петричанин с рисков дрифт в града

Видеонаблюдението, монтирано от Община Петрич, засне поредния неразумен водач на лек автомобил.

В празничния 24 май същият прави опасни дрифтове в самия център на града – на едно от най-натоварените кръстовища.

Преглед на видеокамерите показва, че това се случва в ранните следобедни часове. Установено е, че водачът на лекия автомобил е на 24 години – Тодор Здравков Стоянов. Той поставя в риск и останалите участници в движението.
Граждани, които стават свидетели на случая, веднага подават сигнал в РУ – Петрич и оттам се предприемат незабавни действия. Изискан е и записът от камерите на Общината. Същият е предаден.

Припомняме, че има монтирано видеонаблюдение на всички възлови кръстовища в град Петрич и записите от същите се следят в реално време.

Община Петрич се обърна с апел към всички водачи на МПС:
Спазвайте Закона за движение по пътищата, бъдете отговорни към своя и живота на другите, не си позволявайте излишна смелост, защото това може да коства много. Молим гражданите да подават сигнали на МВР, когато станат свидетели на подобно безумно поведение на пътя.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Влак прегази лек автомобил в Дамяница

Около 16:33 часа днес е получен сигнал за ПТП на жп прелез в с. Дамяница, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com