Нинова в Банско: Пари за социална политика, а не за нови самолети

Няма да допуснем България да бъде въвлечена във война

 

“Днес  служебният кабинет е  одобрил  нов инвестиционен проект за още 8 самолета Ф 16 за близо 1, 3 млрд лв.  Това са  пари, от които спешно има нужда социалната система.  Тези пари са необходими за подкрепа на българските семейства и индустрията през следващите трудни месеци. Те трябва да отидат за увеличаване на доходите, за помощ на енергиино слабите, за компенсации за скъпия ток и газ. Преизчисляването на пенсиите струва точно толкова.  Сега трябва да спасяваме хората от студ и икономиката от фалит. 

 

Няма да допуснем България да бъде въвлечена във война. Призоваваме за спиране на военните действия и пристъпване към преговори. Подклаждането на военните деиствия с нови сили и въоръжение е пагубно. Искаме мир и нормализация на отношенията.” Това заяви лидерът на БСП и водач на листата на „БСП за България” в Благоевград Корнелия Нинова.

 

Тя посети Духовно-историческия център „Св. Паисий Хилендарски” в Банско, където получи подарък от учители и културни дейци – препис на „История славянобългарска” по случай 300-годишнината от рождението на Св. Паисий Хилендарски и 260 години от написването на легендарната творба. Нинова изрази своята благодарност към всички, които пазят българщината  , българската история, култура и духовност.

 

В Банско лидерът на БСП се срещна с кмета на града Иван Кадев, а по-късно и с избиратели и симпатизанти, които запозна с акценти от програмата на левицата и плана със спешни мерки за първите 100 дни управление.

 

 

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Бизнесът в Сандански към Нинова: Вие бяхте стабилните в правителството. Трябва да продължите така

Собственици и управители на фирми в туризма, металургията, мебелна промишленост, земеделие и хранително-вкусовата промишленост благодариха …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.