Горещи новини

Ясни са номерата в бюлетината на кандидатите за кмет на Община Благоевград

ОИК Благоевград излезе с решние № 24-ЧМИ, с което определи номерата в бюлетината въз основа на изтегления жребий в ЦИК и на регистрираните кандидатски листи на партиите, коалициите, и инициативните комитети в ОИК Благоевград за частичния избор за кмет на община Благоевград на 27 юни 2021 г.

След проведения жребий стана ясно, че независимият кандидат Андон Тодоров, подкрепен от ГЕРБ и ВМРО, ще бъде с номер 17 в бюлетината. Бившият кмет Румен Томов ще бъде с номер 15, адв. Илко Стоянов от “Има такъв народ” с номер 10. Останалите номера са както следва: 1 – Демократична България – Обединение с кандидат Д-р Виктория Каракостова – Нешева, Стефан Делиов от коалиция “Ние, гражданите” ще бъде с номер 4, номер 7 се падна на Възраждане с кандидат Адв. Цвета Рангелова. С номер 16 ще се яви независимият кандидат Людмила Костадинова.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Д. Пеевски: Всички партии трябва да се смирят

След края на първото заседание на 50-ото НС, в което до избор на негов председател …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com