Онкологичната болница в Благоевград с нова придобивка, от която ще могат да се възползват и областите Кюстендил и Перник

Нов апарат за кожни карциноми и хронични възпалителни процеси на опорно двигателния апарат бе въведен в експлоатация в СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД, Благоевград.

 

Онкологичната болница разполага с достатъчен леглови фонд за прием на пациенти от област Благоевград, Кюстендил и Перник за лечение с новия немски апарат за повърхностна и полудълбока рентген терапия.

 

Освен за лечение на онкологични заболявания – всички разновидности на кожния карцином и кожни метастази /без меланома на кожата/, с терапията с апарата успешно се лекуват и пациенти с противовъзпалително ставно-дегенеративни проблеми – шипове на пети, артрозни промени на коляното, рамото и по малките стави, гонартрози, бурсити, тендовагинити, плексити, деформации на пръстите, келоиди, циреи, околонокътни възпаления, диабетно стъпало, локално следоперативно възпаление, фурункули, анастомозити, както и редица други неонкологични заболявания, разчитайки на аналгетичен, противовъзпалителен, противооточен и десенсибилизиращ ефект на йонизиращите лъчения.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com