Скандал в ефир с пиара на Продължаваме промяната (видео)

8-минутен скандал спретна пиарът на ПП „Продължаваме промяната“ на журналистите Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Причината – въпросът им към депутат от партията за ПСР теста на председателя на НС Никола Минчев.

Първата голяма грешка на водещите от сутрешния блок на Нова ТВ беше, че представиха пиара като Александър Бояджиев. Той се развика, че фамилията му е Бойчев и последва тирада как журналистите не си проверяват  информацията. В рамките на разговора отговарящият за връзките с медиите в „Продължаваме промяната“ нееднократно вмъкна колко отдавна се занимава с журналистика и явно не прие добре факта, че Николаев и Иванова не го познават.

Бойчев отрече всякакви спекулации с часа, в който е взета пробата на председателя на Народното събрание.

„Г-н Минчев публикува детайлно информацията за своя тест, след спекулациите на Костадин Костадинов от „Възраждане”. Естествено, че тестът е взет след заседанието на КСНС”, заяви той.

Пиарът не прие добре и въпроса как Минчев е тестван в час, когато обикновените граждани не биха могли да се доберат до лабораторен тест.

„Г-н Минчев е по право първи човек в държавата! Като председател на парламента! Вие считате ли, че г-н Минчев със симптоми и охраната на НСО ще отиде в произволна лаборатория в този момент да си направи тест?“, възмути се Бойчев.

Водещите за финал предупредиха ПП, че ще трябва да свикнат да им бъдат задавани всякакви въпроси. „Ще има и въпроси, които няма да ви харесват. Първо ще трябва да се научите да ги чувате и приемате, а после – и да давате отговор на време. Така е просто“, предупреди Виктор Николаев.

 

 

Прочетете и

Една изповед за ужаса от преживяната катастрофа и усилията на двама млади да продължат напред

Камелия Димитрова трогна стотици хора със своята изповед за тежката катастрофа, която са преживели с …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *