Нов скандал в ГЕРБ-Благоевград – Бръчков отсвири Желязков и посрещна президента в Гоце Делчев

Откакто евродепутатът Андрей Новаков пое ръководството на ГЕРБ-Благоевград, местната структура на партията започна бавно, но сигурно да се самоизяжда отвътре. Недоволството от управлението на Новаков и Даниела Савеклиева, която преди изборите бе назначена за  общински ръководител, е не само сред редовите членове на партията, но и сред кметове и общински съветници от ГЕРБ.

Силно неодобрение и неуважение към Новаков демонстрира кметът на Петрич Димитър Бръчков, който е в остро идейно противоречие с местния лидер.

Вчера ръководството на ГЕРБ-Благоевград умело използва отбелязването на 120-ата годишнина от гибелта на Гоце Делчев, за да си направи политическа реклама, канейки на церемонията председателя на НС Росен Желязков.

Росен Желязков влиза като депутат от област Благоевград в няколко поредни избора за народни избранници, без да има нищо общо с областта и непознавайки нито един проблем на местните жители.

Явно поканен от Новаков, той държа реч в Благоевград, но сред актива на ГЕРБ, който се бе събрал заради него, се забеляза липсата на кмета на Петрич.

Оказа се, че Бръчков е предпочел да почете паметта на Гоце Делчев в града, носещ неговото име, където присъства президента на Републиката Румен Радев.

Разделението в ГЕРБ-Благоевград става все по-осезаемо, докъде ще стигне ръководството в неуспеха си да обедини местната структура, предстои да разберем.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com