Петков: „С Асен Василев ще участваме в следващите избори“

„Заедно с Асен Василев влизаме в политиката и ще бъдем част от политическия живот и ще бъдем участници в следващите избори”. Това стана ясно на церемонията по предаване на поста от министър Петков на новия служебен министър на икономиката Даниела Везиева. 

По думите му заедно с Василев обмислят всички варианти, по които могат да излязат като участници в следващите избори, тъй като времето е твърде кратко, за да регистрират партия. „Това не беше предвидено от самото начало“, заяви той и допълни: „Декларираме, че това няма да е президентска партия. Ние подкрепяме президента Радев и вижданията му, но това няма да е негова партия“.

„Президентът отправи покана към мен да съм част от новия служебен кабинет. С министър Асен Василев обмисляхме  какъв ще е най-ефективният начин да продължим промяната по-дългосрочно. Реално решението ни беше, че това ще се случи не като част от този служебен кабинет, а като участници в политическия живот на България за по-дълго време”, каза Петков.

 

 

Източник: Нова тв

Прочетете и

Проф. Георги Михайлов: Сега е време за реформи, за да може българските граждани да получат това, от което имат нужда – ефективна здравна система

  Няма нито един разумен аргумент срещу една разумна ваксинационна програма   „Ковид е сериозно …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *