Снимка: Поглед Инфо

„Изправи се! Мутри вън!“ се преименува на „Изправи се БГ! Ние идваме!“

„Изправи се! Мутри вън!“  се преименува на „Изправи се БГ! Ние идваме!“, това обяви днес Мая Манолова пред медиите.

Остават приоритетите, които бяхме поставили в 45-тия парламент – изгонване на мутрите от властта, повишаване на доходите на българските граждани и преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса с фокус малкия бизнес и семейните предприятия, ревизия на досегашната власт, подкрепа на гражданите срещу монополите, съдебна реформа до изпълнение на целите на протестите от лятото на 2020 г.

Заяви председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова пред медиите днес. „Председател на групата съм аз, зам.-председател Николай Хаджигенов“, допълни тя.

Предложението на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за зам.-председател на парламента ще бъде Татяна Дончева.

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ не желае министерски кресла, постове и позиции. Имаме нашите каузи, приоритети и законопроекти. Ще настояваме проблемите на хората да влязат в Министерски съвет. Хората очакват промяна, която да усетят по джоба си. Първите стъпки на следващото правителство трябва да бъдат насочени към решаване на проблемите на хората и към подобряване на техния начин на живот, категорична бе Манолова.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Прокуратурата с подробности за потресаващия случай с 2-годишното дете, което е с опасност за живота в пловдивска болница

Прокуратурата даде подробности за случая с 2-годишното дете в Пловдив, което е в кома в болница „Св. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.