БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ДА СРУТИШ „ПИРОГОВ” ЗНАЧИ ДА СРУТИШ ЦЯЛАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА

Категорично заставаме в подкрепа на лекарите и медицинските сестри в „Пирогов”! Настояваме служебния премиер да се намеси и да спре реваншизма на здравния министър, е позицията на коалицията „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ по повод скандала с най-натовареното болнично заведение в България.

Опитите на служебния кабинет да срине един от стълбовете в здравната система е рисково и безразсъдно.  Болница „Пирогов” от началото на пандемията е на първата линия в битката с вируса. „Пирогов” от десетилетия е институция – символ на професионализъм! Медицинският персонал беше и е на поста си в тази трудна за цялата страна ситуация, както се очакваше от него. Той не подведе българите, не изостави болни или нуждаещи се от помощ. Поемаше и случаи, отказани от други болници. Всичко това се знае и не може да се неглижира с чиновническа саморазправа!

Ние не сме срещу проверките, а срещу грозната разправа с лекарите. Очернянето на уважавани и доказани лекари е недопустимо! Още повече на фона на все повече напускащи специалисти от системата. Управляващите дължат благодарност на всеки български лекар, защото, ако не бяха нашите медици, нито едно политическо решение нямаше да спаси човешки живот!

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com