Борисов ще отдели от партийната субсидия за с. Губеш, което беше засегнато от торнадо

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети годечкото село Губеш. Къщите на жителите му пострадаха от торнадото преди 3 дни.

Във връзка с щетите попита: „Защо Министерският съвет не помогне на хората в село Губеш с постановление, както правехме ние, а се занимават само с глупости? От жълтите павета не виждат какво се случва тук, но иначе са „за хората“. Все пак няколко дни нека им дадем, да видим дали ще реагират.

Ние на следващия ден правехме веднага комисия „Бедствия и аварии“ и пращахме пари, с които да се оправят хората. Пътища, ремонти, всичко“, допълни Борисов.

Ще ви помогнем от партийната субсидия, по малко на всички, да сме съпричастни. Ако правителството не дадат нищо, ще събера Изпълнителната комисия на ГЕРБ утре и от партийната субсидия 100 000 лева ще дадем, да помогнем на всичките тези хора, които са пострадали. Ще съдействаме и с намирането ня строителни бригади. Това беше отправената заявка за помощ в селото от страна на ГЕРБ.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com